Политика за поверителност на PIPEDA

Политика за поверителност

Нашата политика за поверителност беше актуализирана за последно на ноември 30, 2023.

Тази Политика за поверителност описва нашите политики и процедури относно събирането, използването и разкриването на Вашата информация, когато използвате Услугата, и Ви разказва за Вашите права на поверителност и как законът Ви защитава.

Ние използваме Вашите лични данни, за да предоставяме и подобряваме Услугата. Използвайки Услугата, Вие се съгласявате със събирането и използването на информация в съответствие с настоящата Политика за поверителност. Тази политика за поверителност е генерирана от Termsfeed pipeda шаблон за поверителност .

Интерпретация и дефиниции

Интерпретация

Думите, чиято начална буква е главна, имат значения, определени при следните условия. Следните дефиниции имат едно и също значение, независимо дали се появяват в единствено или множествено число.

Определения

За целите на тази Политика за поверителност:

  • "Акаунт" Означава уникален акаунт, създаден за вас за достъп до нашата услуга или части от нашата услуга.

  • "Компания" (Наричани или „ компанията “, „ ние“, „ нас “или „ нашата“ в това споразумение) се отнася до timeonarm

  • "Страна" Отнася се за българия.

  • "Бисквитки" Са малки файлове, които са поставени на вашия компютър, мобилно устройство или всяко друго устройство от уеб сайт, съдържащи подробности за историята на сърфирането на този уебсайт сред многото му приложения.

  • "Устройство" Означава всяко устройство, което може да има достъп до услугата като компютър, мобилен телефон или цифров таблет.

  • "Лични данни" Е всяка информация, която се отнася до идентифициран или идентифициращ се индивид.

  • "Услуга" Се отнася до уебсайта.

  • "Данни за използването" Се отнася до данни, събрани автоматично, или генерирани от използването на услугата, или от самата инфраструктура на услугите (например продължителността на посещението на страницата).

  • "Уебсайт" Отнася се до timeonarm, достъпен от https://timeonarm.com

  • "Ти" Означава физическото лице, което има достъп до или използва услугата, или дружеството, или друго юридическо лице от името на което такова лице има достъп или използва услугата, ако е приложимо.

Събиране и използване на вашите лични данни

Видове събрани данни

Лични данни

Докато използвате нашата услуга, може да Ви помолим да ни предоставите определена лична информация, която може да се използва, за да се свържем с Вас или да Ви идентифицираме. Личната информация може да включва, но не се ограничава до:

  • Имейл адрес

  • Име и фамилия

  • Телефонен номер

  • Адрес, щат, провинция, пощенски код, град

  • Данни за използване

Данни за употреба

Данните за използване се събират автоматично при използване на Услугата.

Данните за използване може да включват информация като адреса на интернет протокола на вашето устройство (напр. IP адрес), тип браузър, версия на браузъра, страниците на нашата услуга, които посещавате, часът и датата на вашето посещение, времето, прекарано на тези страници, уникалното устройство идентификатори и други диагностични данни.

Когато осъществявате достъп до Услугата от или чрез мобилно устройство, ние може да събираме определена информация автоматично, включително, но не само, вида на мобилното устройство, което използвате, уникалния идентификатор на вашето мобилно устройство, IP адреса на вашето мобилно устройство, вашия мобилен операционна система, вида на мобилния интернет браузър, който използвате, уникалните идентификатори на устройството и други диагностични данни.

Може също така да събираме информация, която Вашият браузър изпраща всеки път, когато посещавате нашата Услуга или когато осъществявате достъп до Услугата от или чрез мобилно устройство.

Технологии за проследяване и бисквитки

Ние използваме бисквитки и подобни технологии за проследяване, за да проследяваме активността в нашата услуга и да съхраняваме определена информация. Използваните технологии за проследяване са маяци, етикети и скриптове за събиране и проследяване на информация и за подобряване и анализиране на нашата услуга. Технологиите, които използваме, могат да включват:

  • Бисквитки или браузър бисквитки. Бисквитката е малък файл, поставен на Вашето устройство. Можете да инструктирате Вашия браузър да откаже всички бисквитки или да посочи, когато се изпраща бисквитка. Въпреки това, ако не приемете бисквитките, може да не можете да използвате някои части от нашата услуга. Освен ако не сте коригирали настройките на браузъра си така, че да отказва бисквитки, нашата услуга може да използва бисквитки.
  • Уеб маяци. Определени раздели от нашата Услуга и нашите имейли може да съдържат малки електронни файлове, известни като уеб маяци (наричани също ясни gifs, пикселни тагове и gifs с един пиксел), които позволяват на Компанията, например, да брои потребителите, които са посетили тези страници или отворен имейл и за друга свързана статистика на уебсайта (например записване на популярността на определен раздел и проверка на целостта на системата и сървъра).

Бисквитките могат да бъдат „постоянни“ или „сесийни“. Постоянните бисквитки остават на Вашия персонален компютър или мобилно устройство, когато сте офлайн, докато сесийните бисквитки се изтриват веднага щом затворите своя уеб браузър.

Използваме както сесийни, така и постоянни бисквитки за целите, посочени по-долу:

  • Необходими/основни бисквитки

    Тип: Сесийни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки са от съществено значение, за да Ви предоставят услуги, достъпни чрез уебсайта, и да Ви позволят да използвате някои от неговите функции. Те помагат за удостоверяване на потребители и предотвратяване на измамно използване на потребителски акаунти. Без тези бисквитки услугите, които сте поискали, не могат да бъдат предоставени и ние използваме тези бисквитки само за да ви предоставим тези услуги.

  • Политика за бисквитки/уведомление за приемане на бисквитки

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки идентифицират дали потребителите са приели използването на бисквитки на уебсайта.

  • Функционалност бисквитки

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки ни позволяват да запомним изборите, които правите, когато използвате уебсайта, като например запомняне на вашите данни за вход или езикови предпочитания. Целта на тези бисквитки е да Ви осигурят по-лично изживяване и да избегнат необходимостта да въвеждате отново предпочитанията си всеки път, когато използвате уебсайта.

  • Бисквитки за проследяване и изпълнение

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Трети страни

    Цел: Тези бисквитки се използват за проследяване на информация относно трафика към уебсайта и как потребителите използват уебсайта. Информацията, събрана чрез тези бисквитки, може пряко или непряко да ви идентифицира като отделен посетител. Това е така, защото събраната информация обикновено е свързана с псевдонимен идентификатор, свързан с устройството, което използвате за достъп до уебсайта. Също така може да използваме тези бисквитки, за да тестваме нови страници, функции или нова функционалност на уебсайта, за да видим как нашите потребители реагират на тях.

За повече информация относно бисквитките, които използваме, и вашия избор относно бисквитките, моля, посетете нашата Политика за бисквитки или раздела Бисквитки на нашата Политика за поверителност.

Използване на вашите лични данни

Компанията може да използва Лични данни за следните цели:

  • Да предоставяме и поддържаме нашата услуга , Включително за наблюдение на използването на нашата услуга.

  • За да управлявате профила си: За да управлявате регистрацията си като потребител на услугата. Личните данни, които предоставяте, могат да Ви дадат достъп до различни функционалности на Услугата, които са достъпни за Вас като регистриран потребител.

  • За изпълнение на договор: Разработването, спазването и предприемането на договора за покупка на закупените от вас продукти, артикули или услуги или на друг договор с нас чрез услугата.

  • За да се свържете с вас: За да се свържете с вас по електронна поща, телефонни разговори, sms или други еквивалентни форми на електронна комуникация, като например бутални известия на мобилното приложение относно актуализации или информативни комуникации, свързани с функционалностите, продукти или договорени услуги, включително актуализации на сигурността, когато е необходимо или разумно за тяхното изпълнение.

  • Да ви предоставим С новини, специални оферти и обща информация за други стоки, услуги и събития, които предлагаме, са подобни на тези, които вече сте закупили или попитали, освен ако не сте избрали да не получавате такава информация.

  • За да управлявате вашите заявки: Да присъстват и да управляват вашите искания към нас.

  • За бизнес трансфери: Ние можем да използваме вашата информация за оценка или извършване на сливане, продажба, преструктуриране, реорганизация, прекратяване или друга продажба или прехвърляне на някои или всички наши активи, независимо дали става въпрос за загриженост или като част от фалит, ликвидация или подобно производство, В които личните данни, съхранявани от нас за нашите потребители на услуги, са сред прехвърлените активи.

  • За други цели : Ние можем да използваме вашата информация за други цели, като анализ на данни, идентифициране на тенденциите в използването, определяне на ефективността на нашите промоционални кампании и за оценка и подобряване на нашите услуги, продукти, услуги, маркетинг и вашия опит.

Възможно е да споделим вашата лична информация в следните ситуации:

  • С доставчиците на услуги: Ние можем да споделим вашата лична информация с доставчиците на услуги, за да наблюдаваме и анализираме използването на нашата услуга, за обработка на плащания, за да се свържем с вас.
  • За бизнес трансфери: Ние можем да споделяме или прехвърляме вашата лична информация във връзка с или по време на преговори за всяко сливане, продажба на активи на компанията, финансиране, или придобиване на цялата или част от нашия бизнес на друга компания.
  • С филиали: Ние можем да споделим вашата информация с нашите филиали, в този случай ние ще изискаме тези филиали да спазват тази политика за поверителност. Свързаните лица включват Нашата компания майка и всички други дъщерни дружества, партньори в съвместни предприятия или други компании, които Ние контролираме или които са под общ контрол с Нас.
  • С бизнес партньори: Можем да споделим вашата информация с нашите бизнес партньори, за да ви предложим определени продукти, услуги или промоции.
  • С други потребители: Когато споделяте лична информация или взаимодействате по друг начин в публичните зони с други потребители, такава информация може да бъде гледана от всички потребители и може да бъде публично разпространена извън нея.
  • С вашето съгласие : С вашето съгласие можем да разкрием вашата лична информация за всяка друга цел.

Запазване на вашите лични данни

Компанията ще запази Вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо за целите, посочени в тази Политика за поверителност. Ние ще запазим и използваме Вашите лични данни до степента, необходима за спазване на нашите законови задължения (например, ако се изисква да запазим Вашите данни, за да спазим приложимите закони), разрешаване на спорове и прилагане на нашите правни споразумения и политики.

Компанията също ще запази Данни за използването за целите на вътрешния анализ. Данните за използване обикновено се съхраняват за по-кратък период от време, освен когато тези данни се използват за укрепване на сигурността или за подобряване на функционалността на нашата услуга, или ние сме законово задължени да съхраняваме тези данни за по-дълги периоди от време.

Прехвърляне на вашите лични данни

Вашата информация, включително Лични данни, се обработват в оперативните офиси на Компанията и на всички други места, където се намират страните, участващи в обработката. Това означава, че тази информация може да бъде прехвърлена към — и поддържана на — компютри, разположени извън Вашия щат, провинция, страна или друга правителствена юрисдикция, където законите за защита на данните може да се различават от тези във Вашата юрисдикция.

Вашето съгласие с тази Политика за поверителност, последвано от подаването на такава информация, представлява Вашето съгласие с това прехвърляне.

Компанията ще предприеме всички разумно необходими стъпки, за да гарантира, че Вашите данни се третират сигурно и в съответствие с настоящата Политика за поверителност и няма да се извършва прехвърляне на Вашите лични данни към организация или държава, освен ако не са налице адекватни мерки за контрол, включително сигурността на Вашите данни и друга лична информация.

Разкриване на вашите лични данни

Бизнес транзакции

Ако Компанията участва в сливане, придобиване или продажба на активи, Вашите лични данни може да бъдат прехвърлени. Ще предоставим известие, преди Вашите лични данни да бъдат прехвърлени и да станат предмет на различна Политика за поверителност.

Правоприлагане

При определени обстоятелства от Дружеството може да се изисква да разкрие Вашите лични данни, ако това се изисква по закон или в отговор на валидни искания от страна на публични органи (напр. съд или държавна агенция).

Други правни изисквания

Компанията може да разкрие Вашите лични данни при добросъвестното убеждение, че такова действие е необходимо за:

  • Спазвайте законово задължение
  • Защита и защита на правата или собствеността на Компанията
  • Предотвратяване или разследване на възможни неправомерни действия във връзка с Услугата
  • Защита на личната безопасност на потребителите на услугата или обществеността
  • Защита срещу правна отговорност

Сигурност на вашите лични данни

Сигурността на Вашите лични данни е важна за Нас, но не забравяйте, че никой метод за предаване през интернет или метод за електронно съхранение не е 100% сигурен. Въпреки че се стремим да използваме търговски приемливи средства за защита на Вашите лични данни, не можем да гарантираме тяхната абсолютна сигурност.

Неприкосновеност на децата

Нашата услуга не се обръща към лица под 13 години. Ние не събираме съзнателно лична информация от лица под 13-годишна възраст. За повече информация относно тези права, моля свържете се с нас. California online privacy protection act (caloppa) caloppa изисква от нас да разкриваме категории лична информация, която събираме и как я използваме, категориите източници, от които събираме лична информация, и трети страни, с които го споделяме, които сме обяснили по-горе.

Ако трябва да разчитаме на съгласието като правно основание за обработване на Вашата информация и Вашата държава изисква съгласие от родител, може да изискаме съгласието на Вашия родител, преди да съберем и използваме тази информация.

Вашите права за поверителност в калифорния (california's shine the light law)

Съгласно раздел 1798 от Гражданския кодекс на Калифорния (Закон за блясъка на светлината в Калифорния), жителите на Калифорния с установени бизнес отношения с нас могат да поискат информация веднъж годишно за споделяне на личните си данни с трети страни за целите на директния маркетинг на третите страни.

Ако искате да поискате повече информация съгласно закона за Калифорния Shine the Light и ако сте жител на Калифорния, можете да се свържете с нас, като използвате информацията за контакт, предоставена по-долу.

Калифорнийски права за поверителност на непълнолетни потребители (калифорнийски бизнес и професии код раздел 22581)

Раздел 22581 от Кодекса на бизнеса и професиите в Калифорния позволява на жителите на Калифорния на възраст под 18 години, които са регистрирани потребители на онлайн сайтове, услуги или приложения, да поискат и да получат премахване на съдържание или информация, които са публикували публично.

За да поискате премахване на такива данни и ако сте жител на Калифорния, можете да се свържете с нас, като използвате информацията за контакт, предоставена по-долу, и включете имейл адреса, свързан с профила ви.

Имайте предвид, че Вашето искане не гарантира пълно или цялостно премахване на съдържание или информация, публикувани онлайн, и че законът може да не позволява или изисква премахване при определени обстоятелства.

Връзки към други уебсайтове

Нашата услуга може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не се управляват от нас. Ако кликнете върху връзка на трета страна, ще бъдете пренасочени към сайта на тази трета страна. Горещо Ви съветваме да прегледате Политиката за поверителност на всеки сайт, който посещавате.

Ние нямаме контрол и не поемаме отговорност за съдържанието, политиките за поверителност или практиките на сайтове или услуги на трети страни.

Промени в тази политика за поверителност

Може да актуализираме нашата Политика за поверителност от време на време. Ще Ви уведомим за всички промени, като публикуваме новата Политика за поверителност на тази страница.

Ще Ви уведомим чрез имейл и/или ясно известие в нашата услуга, преди промяната да влезе в сила и да актуализираме датата „Последна актуализация“ в горната част на тази Политика за поверителност.

Съветваме ви периодично да преглеждате тази Политика за поверителност за всякакви промени. Промените в тази Политика за поверителност влизат в сила, когато бъдат публикувани на тази страница.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тази Политика за поверителност, можете да се свържете с нас:

  • Като посетите тази страница на нашия уебсайт: https://timeonarm.com
  • Чрез изпращане на имейл: contact@timeonarm.com