Zásady ochrany osobních údajů GDPR

Gdpr ochrana osobních údajů

Our privacy policy was last updated on november 30, 2023.

Tyto zásady ochrany osobních údajů popisují naše zásady a postupy týkající se shromažďování, používání a zpřístupňování vašich údajů při používání služby a informují vás o vašich právech na ochranu soukromí a o tom, jak vás zákony chrání.

Vaše osobní údaje používáme k poskytování a zlepšování Služby. Používáním služby souhlasíte se shromažďováním a používáním informací v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů. Tato zásada ochrany osobních údajů Byl generován Termsfeed šablona zásady ochrany osobních údajů .

Výklad a definice

Interpretace

Slova, jejichž počáteční písmeno je velké, mají význam definovaný za následujících podmínek. Následující definice mají stejný význam bez ohledu na to, zda se vyskytují v jednotném nebo množném čísle.

Definice

Pro účely těchto Zásad ochrany osobních údajů:

  • "Účet" znamená jedinečný účet, který pro vás byl vytvořen pro přístup k naší službě nebo součástí naší služby.

  • "Společnost" (V této dohodě se rozumí "společnost", "my", "my" nebo "naše")

    Společnost je pro účely GDPR správcem údajů.

  • "Country" Odkazuje na bulharsko.

  • "Cookies" jsou malé soubory, které jsou umístěny ve vašem počítači, mobilním zařízení nebo jakékoli jiné zařízení webové stránky, které obsahuje podrobnosti o vaší historii prohlížení na této webové stránce mezi jeho mnoha použitími.

  • "Správce údajů" pro účely GDPR (Obecná ochrana osobních údajů) nařízení), označuje Společnost jako právnickou osobu, která sama nebo společně s jinými určuje účely a prostředky zpracování osobních údajů.

  • "Zařízením" se rozumí jakékoli zařízení, které má přístup ke Službě, jako je počítač, mobilní telefon nebo digitální tablet.

  • "Osobní údaje" jsou jakékoli informace, které se vztahují k identifikovanému nebo identifikovatelnou fyzickou osobu.

    Pro účely GDPR se Osobními údaji rozumí jakékoli informace, které se vás týkají, jako je jméno, identifikační číslo, údaje o poloze, online identifikátor nebo jeden či více faktorů specifických pro fyzické, fyziologické, genetické, mentální, ekonomické, kulturní nebo sociální aspekty. identita.

  • "Služba" odkazuje na webové stránky.

  • "Poskytovatelem služeb" se rozumí jakákoli fyzická nebo právnická osoba, která zpracovává údaje jménem společnosti. Týká se společností třetích stran nebo jednotlivců zaměstnaných společností za účelem usnadnění služby, poskytování služby jménem společnosti, poskytování služeb souvisejících se službou nebo pomoci společnosti při analýze toho, jak je služba používána.
    Pro účely GDPR jsou poskytovatelé služeb považováni za zpracovatele údajů.

  • "Údaje o používání" se vztahují na údaje shromažďované automaticky, a to buď generované používání služby nebo ze samotné infrastruktury služby (například doba trvání návštěva stránky).

  • "Webová stránka" Odkazuje na timeonarm, přístupné od https://timeonarm.com

  • "Vy" znamená jednotlivce, který přistupuje ke službě nebo ji používá, nebo společnost, nebo jinou právnickou osobou, jejímž jménem tato fyzická osoba přistupuje ke Službě nebo ji používá, aplikovatelný.

    Podle GDPR (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) můžete být označováni jako Subjekt údajů nebo jako Uživatel jako jednotlivec používající Službu.

Shromažďování a používání vašich osobních údajů

Typy shromažďovaných údajů

Osobní údaje

Při používání naší služby vás můžeme požádat, abyste nám poskytli určité osobní údaje, které lze použít ke kontaktování nebo identifikaci. Osobně identifikovatelné informace mohou zahrnovat, ale nejsou omezeny na:

  • Emailová adresa

  • Jméno a příjmení

  • Telefonní číslo

  • Adresa, stát, provincie, PSČ, město

  • Údaje o použití

Údaje o používání

Údaje o používání se shromažďují automaticky při používání Služby.

Údaje o používání mohou zahrnovat informace, jako je adresa internetového protokolu vašeho zařízení (např. IP adresa), typ prohlížeče, verze prohlížeče, stránky naší služby, které navštívíte, čas a datum vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách, jedinečné zařízení identifikátory a další diagnostická data.

Když ke Službě přistupujete pomocí mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení, můžeme automaticky shromažďovat určité informace, včetně, ale nikoli výhradně, typu mobilního zařízení, které používáte, jedinečného ID vašeho mobilního zařízení, IP adresy vašeho mobilního zařízení, vašeho mobilního zařízení. operační systém, typ mobilního internetového prohlížeče, který používáte, jedinečné identifikátory zařízení a další diagnostická data.

Můžeme také shromažďovat informace, které váš prohlížeč odešle, kdykoli navštívíte naši Službu nebo když ke Službě přistupujete z mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení.

Sledovací technologie a soubory cookie

Používáme soubory cookie a podobné technologie sledování ke sledování aktivity na naší službě a ukládání určitých informací. Používané technologie sledování jsou majáky, značky a skripty ke shromažďování a sledování informací a ke zlepšování a analýze naší služby. Technologie, které používáme, mohou zahrnovat:

  • Soubory cookie nebo soubory cookie prohlížeče. Cookie je malý soubor umístěný na vašem zařízení. Svému prohlížeči můžete dát pokyn, aby odmítl všechny soubory cookie nebo aby uvedl, kdy se soubor cookie odesílá. Pokud však cookies nepřijmete, možná nebudete moci používat některé části naší Služby. Pokud jste neupravili nastavení svého prohlížeče tak, aby odmítal soubory cookie, může naše služba používat soubory cookie.
  • Webové majáky. Některé části naší služby a naše e-maily mohou obsahovat malé elektronické soubory známé jako webové majáky (také označované jako čisté gify, pixelové značky a jednopixelové gify), které společnosti umožňují například počítat uživatele, kteří tyto stránky navštívili. nebo otevřel e-mail a pro další související statistiky webu (například zaznamenávání oblíbenosti určité sekce a ověřování integrity systému a serveru).

Soubory cookie mohou být „trvalé“ nebo „relační“ soubory cookie. Trvalé soubory cookie zůstávají ve vašem osobním počítači nebo mobilním zařízení, když přejdete do režimu offline, zatímco soubory cookie relace jsou odstraněny, jakmile zavřete webový prohlížeč.

Používáme soubory cookie relace i trvalé soubory cookie pro účely uvedené níže:

  • Nezbytné / základní soubory cookie

    Typ: Soubory cookie relace

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie jsou nezbytné k tomu, aby vám mohly poskytovat služby dostupné prostřednictvím webové stránky a aby vám umožnily používat některé její funkce. Pomáhají při ověřování uživatelů a zabraňují podvodnému používání uživatelských účtů. Bez těchto souborů cookie nelze poskytovat služby, o které jste požádali, a tyto soubory cookie používáme pouze k tomu, abychom vám tyto služby poskytli.

  • Zásady používání souborů cookie / Oznámení o přijetí souborů cookie

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie identifikují, zda uživatelé přijali používání souborů cookie na webových stránkách.

  • Funkční soubory cookie

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie nám umožňují zapamatovat si volby, které provedete při používání webové stránky, jako je zapamatování si přihlašovacích údajů nebo jazykových preferencí. Účelem těchto souborů cookie je poskytnout vám osobnější zkušenost a vyhnout se tomu, abyste museli znovu zadávat své preference pokaždé, když použijete webové stránky.

  • Sledovací a výkonnostní soubory cookie

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Třetí strany

    Účel: Tyto soubory cookie se používají ke sledování informací o návštěvnosti webu a o tom, jak uživatelé web používají. Informace shromážděné prostřednictvím těchto souborů cookie vás mohou přímo nebo nepřímo identifikovat jako jednotlivého návštěvníka. Je to proto, že shromážděné informace jsou obvykle spojeny s pseudonymním identifikátorem spojeným se zařízením, které používáte k přístupu na web. Tyto soubory cookie můžeme také použít k testování nových stránek, funkcí nebo nových funkcí webových stránek, abychom viděli, jak na ně naši uživatelé reagují.

Další informace o souborech cookie, které používáme, a vašich možnostech týkajících se souborů cookie naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie nebo v části o souborech cookie v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Použití vašich osobních údajů

Společnost může používat osobní údaje pro následující účely:

  • Poskytování a údržba naší služby, včetně sledování používání našich služeb. Služba.

  • Správa vašeho účtu: správa vaší registrace jako uživatele služby. Osobní údaje, které poskytnete, vám mohou poskytnout přístup k různým funkcím Služby, které máte jako registrovaný uživatel k dispozici.

  • Pro plnění smlouvy: vypracování, dodržování a uzavření kupní smlouvy na výrobky, zboží nebo služby, které jste zakoupili, nebo jakékoli jiné smlouvy s námi prostřednictvím Služby.

  • Kontaktovat vás: Kontaktovat vás e-mailem, telefonními hovory, SMS nebo jiným způsobem. rovnocenné formy elektronické komunikace, jako je push mobilní aplikace oznámení o aktualizacích nebo informativních sděleních týkajících se funkcí, produkty nebo smluvní služby, včetně aktualizací zabezpečení, pokud je to nutné nebo přiměřené pro jejich provádění.

  • Poskytovat vám novinky, speciální nabídky a obecné informace o dalších zboží, služby a akce, které nabízíme a které jsou podobné těm, které jste již měli zakoupené nebo dotazované, pokud jste se nerozhodli, že takové informace nechcete dostávat.

  • Správa vašich požadavků: Účast a správa vašich požadavků na nás.

  • Pro převody podniků: Vaše údaje můžeme použít k vyhodnocení nebo provedení fúze, odprodej, restrukturalizace, reorganizace, rozpuštění nebo jiný prodej nebo převod některá nebo všechna naše aktiva, ať už jako fungující podnik nebo jako součást konkurzu, likvidace, nebo podobné řízení, ve kterém osobní údaje, které máme o uživatelích našich služeb, patří mezi převedených aktiv.

  • Pro jiné účely: Vaše údaje můžeme použít k jiným účelům, například analýza dat, identifikace trendů používání, určení efektivity našich propagačních kampaní a k hodnocení a zlepšování našich služeb, produktů, služeb, marketingu a vašich zkušenost.

Vaše osobní údaje můžeme sdílet v následujících situacích:

  • S poskytovateli služeb: Vaše osobní údaje můžeme sdílet se službou Poskytovatelé, kteří monitorují a analyzují používání naší služby, zpracovávají platby a kontaktují vás.
  • Pro převody podniků: Vaše osobní údaje můžeme sdílet nebo předávat v v souvislosti s jakoukoli fúzí, prodejem majetku společnosti, financováním nebo během jednání o nich, akvizice celého našeho podniku nebo jeho části jiné společnosti.
  • S přidruženými společnostmi: Vaše údaje můžeme sdílet s našimi přidruženými společnostmi, ve kterých v případě, že budeme vyžadovat, aby tyto přidružené společnosti dodržovaly tyto zásady ochrany osobních údajů. Přidružené společnosti zahrnují naši mateřskou společnost a jakékoli další dceřiné společnosti, partnery ve společném podniku nebo jiné společnosti, které kontrolujeme nebo které jsou pod společnou kontrolou s námi.
  • S obchodními partnery: Vaše údaje můžeme sdílet s naším podnikem partnerům, kteří vám mohou nabídnout určité produkty, služby nebo propagační akce.
  • S ostatními uživateli: když sdílíte osobní údaje nebo jinak komunikujete veřejných prostor s ostatními uživateli, mohou si tyto informace prohlížet všichni uživatelé a mohou být veřejně distribuovány venku.
  • S vaším souhlasem: Vaše osobní údaje můžeme zveřejnit pro jakékoli jiné účely účel s vaším souhlasem.

Uchovávání vašich osobních údajů

Společnost bude uchovávat Vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytně nutnou pro účely stanovené v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat v rozsahu nezbytném pro splnění našich zákonných povinností (například pokud jsme povinni uchovávat vaše údaje v souladu s platnými zákony), řešení sporů a vymáhání našich právních dohod a zásad.

Společnost bude také uchovávat údaje o použití pro účely interní analýzy. Údaje o používání jsou obecně uchovávány po kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tyto údaje používány k posílení zabezpečení nebo ke zlepšení funkčnosti naší služby, nebo jsme ze zákona povinni uchovávat tyto údaje po delší dobu.

Přenos vašich osobních údajů

Vaše údaje, včetně Osobních údajů, jsou zpracovávány v provozovnách Společnosti a na dalších místech, kde se nacházejí strany zúčastněné na zpracování. Znamená to, že tyto informace mohou být přeneseny – a udržovány na – počítačích umístěných mimo váš stát, provincii, zemi nebo jinou vládní jurisdikci, kde se zákony na ochranu dat mohou lišit od zákonů vaší jurisdikce.

Váš souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů následovaný vaším odesláním takových informací představuje váš souhlas s tímto převodem.

Společnost učiní veškerá přiměřeně nezbytná opatření, aby zajistila, že s vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a v souladu s těmito Zásadami ochrany osobních údajů a že nedojde k žádnému přenosu vašich osobních údajů do organizace nebo země, pokud nebudou zavedeny odpovídající kontroly včetně zabezpečení Vaše údaje a další osobní údaje.

Zveřejnění vašich osobních údajů

Obchodní transakce

Pokud je Společnost zapojena do fúze, akvizice nebo prodeje aktiv, mohou být vaše osobní údaje přeneseny. Než budou vaše osobní údaje přeneseny a budou podléhat jiným Zásadám ochrany osobních údajů, upozorníme vás.

Donucovacími

Za určitých okolností může být Společnost povinna zveřejnit Vaše osobní údaje, pokud to vyžaduje zákon nebo v reakci na platné žádosti orgánů veřejné moci (např. soud nebo vládní agentura).

Další zákonné požadavky

Společnost může zpřístupnit Vaše osobní údaje v dobré víře, že taková akce je nezbytná k:

  • Dodržujte zákonnou povinnost
  • Chránit a bránit práva nebo majetek Společnosti
  • Předcházet nebo vyšetřovat možné protiprávní jednání v souvislosti se Službou
  • Chraňte osobní bezpečnost Uživatelů Služby nebo veřejnosti
  • Chraňte se před právní odpovědností

Zabezpečení vašich osobních údajů

Zabezpečení vašich osobních údajů je pro nás důležité, ale pamatujte, že žádný způsob přenosu přes internet nebo způsob elektronického ukládání není 100% bezpečný. I když se snažíme používat komerčně přijatelné prostředky k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jejich absolutní bezpečnost.

Podrobné informace o zpracování vašich osobních údajů

Poskytovatelé služeb, které využíváme, mohou mít přístup k vašim osobním údajům. Tito dodavatelé třetích stran shromažďují, ukládají, používají, zpracovávají a přenášejí informace o vaší aktivitě v naší službě v souladu s jejich Zásadami ochrany osobních údajů.

Analytika

Můžeme využít poskytovatele služeb třetích stran ke sledování a analýze používání naší služby.

E-mailový marketing

Vaše osobní údaje můžeme použít k tomu, abychom vás kontaktovali s informačními bulletiny, marketingovými nebo propagačními materiály a dalšími informacemi, které by vás mohly zajímat. Můžete se odhlásit z přijímání některých nebo všech těchto sdělení od nás pomocí odkazu pro odhlášení nebo pokynů uvedených v jakémkoli e-mailu, který zašleme, nebo nás kontaktujete.

Gdpr privacy

Právní základ pro zpracování osobních údajů podle gdpr

Osobní údaje můžeme zpracovávat za následujících podmínek:

  • Souhlas: You have given your consent for processing personal data for one or Konkrétnější účel.
  • Plnění smlouvy: Poskytování osobních údajů je nezbytné pro Plnění dohody s vámi a/nebo jakýchkoli předsmluvních závazků.
  • Právní povinnosti: Zpracování osobních údajů je nezbytné pro dodržování a Právní povinnost, na kterou se společnost vztahuje.
  • Důležité zájmy: Zpracování osobních údajů je nezbytné k ochraně vašich údajů Životně důležité zájmy nebo jiné fyzické osoby.
  • Veřejné zájmy: Zpracování osobních údajů souvisí s úkolem, který je prováděn. Ve veřejném zájmu nebo při výkonu úředních pravomocí svěřených společnosti.
  • Legitimní zájmy: Zpracování osobních údajů je nezbytné pro účely Oprávněné zájmy sledované společností.

V každém případě Vám Společnost ráda pomůže objasnit konkrétní právní základ, který se na zpracování vztahuje, a zejména zda je poskytnutí Osobních údajů zákonným či smluvním požadavkem nebo požadavkem nutným k uzavření smlouvy.

Vaše práva podle gdpr

Společnost se zavazuje respektovat důvěrnost vašich osobních údajů a zaručit, že můžete uplatnit svá práva.

Podle těchto Zásad ochrany osobních údajů a podle zákona, pokud jste v EU, máte právo:

  • Žádat o přístup ke svým osobním údajům. Právo na přístup, aktualizaci nebo vymazání informací, které o vás máme. Kdykoli je to možné, můžete získat přístup ke svým osobním údajům, aktualizovat je nebo požádat o jejich vymazání přímo v části nastavení účtu. Pokud tyto akce nemůžete provést sami, kontaktujte nás, abychom vám pomohli. To vám také umožňuje získat kopii osobních údajů, které o vás uchováváme.
  • Žádat o opravu osobních údajů, které o vás máme. Máte právo na opravu jakýchkoli neúplných nebo nepřesných informací, které o vás máme.
  • Námitky proti zpracování vašich osobních údajů. Toto právo existuje tam, kde se spoléháme na oprávněný zájem jako na právní základ pro naše zpracování a existuje něco ohledně vaší konkrétní situace, kvůli které chcete vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů z tohoto důvodu. Máte také právo vznést námitku tam, kde zpracováváme Vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu.
  • Vymazat vaše osobní údaje. Máte právo nás požádat o vymazání nebo odstranění Osobních údajů, pokud neexistuje žádný dobrý důvod, abychom je nadále zpracovávali.
  • Požádat o předání vašich osobních údajů. Vám nebo Vámi zvolené třetí straně poskytneme Vaše osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném, strojově čitelném formátu. Vezměte prosím na vědomí, že toto právo se vztahuje pouze na automatizované informace, k jejichž použití jste nám původně poskytli souhlas nebo kde jsme tyto informace použili k plnění smlouvy s vámi.
  • Stáhněte svůj souhlas. Máte právo odvolat svůj souhlas s používáním vašich osobních údajů. Pokud svůj souhlas odvoláte, možná vám nebudeme moci poskytnout přístup k určitým konkrétním funkcím Služby.

Uplatnění práv ochrany údajů gdpr

Svá práva na přístup, opravu, zrušení a námitku můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete. Vezměte prosím na vědomí, že vás můžeme požádat o ověření vaší totožnosti před odpovědí na takové žádosti. Pokud podáte žádost, pokusíme se vám odpovědět co nejdříve.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů na naše shromažďování a používání vašich osobních údajů. Pro více informací, pokud se nacházíte v Evropském hospodářském prostoru (EHP), kontaktujte prosím svůj místní úřad pro ochranu údajů v EHP.

Ochrana osobních údajů dětí

Naše služba neoslovuje nikoho mladšího 13 let. Vědomě neshromažďujeme osobní údaje od nikoho mladšího 13 let. Pokud jste rodič nebo opatrovník a víte, že nám Vaše dítě poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás prosím. Pokud zjistíme, že jsme shromáždili osobní údaje od kohokoli mladšího 13 let bez ověření souhlasu rodičů, podnikneme kroky k odstranění těchto informací z našich serverů.

Pokud se musíme spoléhat na souhlas jako právní základ pro zpracování vašich údajů a vaše země vyžaduje souhlas rodiče, můžeme před shromažďováním a používáním těchto informací vyžadovat souhlas vašeho rodiče.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše služba může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které neprovozujeme. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, budete přesměrováni na stránky této třetí strany. Důrazně vám doporučujeme, abyste si prostudovali Zásady ochrany osobních údajů každé stránky, kterou navštívíte.

Nemáme žádnou kontrolu a nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah, zásady ochrany osobních údajů nebo postupy jakýchkoli stránek nebo služeb třetích stran.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Naše zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. O jakýchkoli změnách vás budeme informovat zveřejněním nových Zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Dáme vám vědět e-mailem a/nebo nápadným oznámením o naší službě, než změna nabude účinnosti, a aktualizujeme datum „Poslední aktualizace“ v horní části těchto Zásad ochrany osobních údajů.

Doporučujeme vám pravidelně kontrolovat tyto Zásady ochrany osobních údajů kvůli případným změnám. Změny těchto Zásad ochrany osobních údajů jsou účinné, když jsou zveřejněny na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy týkající se těchto Zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat:

  • Návštěvou této stránky na našem webu: https://timeonarm.com
  • Odesláním e-mailu: contact@timeonarm.com