Zásady ochrany osobních údajů LGPD

Zásady ochrany osobních údajů

Poslední aktualizace: 30. listopad 2023

Tyto zásady ochrany osobních údajů popisují naše zásady a postupy týkající se shromažďování, používání a zpřístupňování vašich údajů při používání služby a informují vás o vašich právech na ochranu soukromí a o tom, jak vás zákony chrání.

Vaše osobní údaje používáme k poskytování a zlepšování Služby. Používáním služby souhlasíte se shromažďováním a používáním informací v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů. Tato zásada ochrany osobních údajů Byl vytvořen s pomocí Termsfeed privacy policy generator .

Interpretace a definice

Výklad

Slova, jejichž počáteční písmeno je velké, mají význam definovaný za následujících podmínek. Následující definice mají stejný význam bez ohledu na to, zda se vyskytují v jednotném nebo množném čísle.

Definice

Pro účely těchto Zásad ochrany osobních údajů:

  • Účet Znamená jedinečný účet vytvořený pro vás pro přístup k naší službě nebo dílům Naše služby.

  • Společnost (V této dohodě se rozumí buď "společnost", "my", "my" nebo "naše") Timeonarm , K-s kasa bravo 2 str. /Blvd., Slanchev bryag-west, fl. 2, nesebar .

  • Cookies Jsou malé soubory, které jsou umístěny na vašem počítači, mobilním zařízení nebo Jakékoli jiné zařízení na webových stránkách, které obsahuje podrobnosti o vaší historii procházení na těchto webových stránkách. Mezi jeho mnoho použití.

  • Země Odkazuje na: bulharsko

  • Zařízení Znamená jakékoli zařízení, které má přístup k službě, jako je počítač, a Mobilní telefon nebo digitální tablet.

  • Osobní údaje Je jakákoli informace, která se týká identifikovaného nebo Identifikovatelný jednotlivec.

  • Služba Odkazuje na webové stránky.

  • Poskytovatel služeb Znamená fyzickou nebo právnickou osobu, která zpracovává údaje Jménem společnosti. Týká se společností třetích stran nebo jednotlivců zaměstnaných společností za účelem usnadnění služby, poskytování služby jménem společnosti, poskytování služeb souvisejících se službou nebo pomoci společnosti při analýze toho, jak je služba používána.

  • Údaje o použití Odkazuje na data shromážděná automaticky, buď vytvořená Použití služby nebo ze samotné servisní infrastruktury (například délka trvání a Návštěva stránky).

  • Webová stránka Odkazuje na Timeonarm , Přístupné od https://timeonarm.com

  • Ty Rozumí jednotlivec, který má přístup k službě nebo používá službu, nebo podnik, nebo Jiná právnická osoba, jejímž jménem má tato osoba přístup k této službě nebo ji využívá, jako Použitelné.

Shromažďování a používání vašich osobních údajů

Typy shromažďovaných dat

Osobní data

Při používání naší služby vás můžeme požádat, abyste nám poskytli určité osobní údaje, které lze použít ke kontaktování nebo identifikaci. Osobně identifikovatelné informace mohou zahrnovat, ale nejsou omezeny na:

  • Emailová adresa

  • Jméno a příjmení

  • Telefonní číslo

  • Adresa, stát, provincie, PSČ, město

  • Údaje o použití

Údaje o použití

Údaje o používání se shromažďují automaticky při používání Služby.

Údaje o používání mohou zahrnovat informace, jako je adresa internetového protokolu vašeho zařízení (např. IP adresa), typ prohlížeče, verze prohlížeče, stránky naší služby, které navštívíte, čas a datum vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách, jedinečné zařízení identifikátory a další diagnostická data.

Když ke Službě přistupujete pomocí mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení, můžeme automaticky shromažďovat určité informace, včetně, ale nikoli výhradně, typu mobilního zařízení, které používáte, jedinečného ID vašeho mobilního zařízení, IP adresy vašeho mobilního zařízení, vašeho mobilního zařízení. operační systém, typ mobilního internetového prohlížeče, který používáte, jedinečné identifikátory zařízení a další diagnostická data.

Můžeme také shromažďovat informace, které váš prohlížeč odešle, kdykoli navštívíte naši Službu nebo když ke Službě přistupujete z mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení.

Technologie sledování a soubory cookie

Používáme soubory cookie a podobné technologie sledování ke sledování aktivity na naší službě a ukládání určitých informací. Používané technologie sledování jsou majáky, značky a skripty ke shromažďování a sledování informací a ke zlepšování a analýze naší služby. Technologie, které používáme, mohou zahrnovat:

  • Cookies nebo cookies z prohlížeče. Cookie je malý soubor umístěný na vašem zařízení. Svému prohlížeči můžete dát pokyn, aby odmítl všechny soubory cookie nebo aby uvedl, kdy se soubor cookie odesílá. Pokud však cookies nepřijmete, možná nebudete moci používat některé části naší Služby. Pokud jste neupravili nastavení svého prohlížeče tak, aby odmítal soubory cookie, může naše služba používat soubory cookie.
  • Flash cookies. Některé funkce naší služby mohou používat místní uložené objekty (nebo soubory cookie Flash) ke shromažďování a ukládání informací o vašich preferencích nebo vaší aktivitě v naší službě. Flash Cookies nejsou spravovány stejným nastavením prohlížeče jako ty, které se používají pro Cookies prohlížeče. Další informace o tom, jak můžete odstranit soubory cookie Flash, si přečtěte "Kde mohu změnit nastavení pro zakázání nebo odstranění místních sdílených objektů?" K dispozici na https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Webové majáky. Některé části naší služby a naše e-maily mohou obsahovat malé elektronické soubory známé jako webové majáky (také označované jako čisté gify, pixelové značky a jednopixelové gify), které společnosti umožňují například počítat uživatele, kteří tyto stránky navštívili. nebo otevřel e-mail a pro další související statistiky webu (například zaznamenávání oblíbenosti určité sekce a ověřování integrity systému a serveru).

Soubory cookie mohou být „trvalé“ nebo „relační“ soubory cookie. Trvalé soubory cookie zůstávají ve vašem osobním počítači nebo mobilním zařízení, když přejdete do režimu offline, zatímco soubory cookie relace jsou odstraněny, jakmile zavřete webový prohlížeč. Více informací o souborech cookie se můžete dozvědět na Termsfeed webová stránka Článek.

Používáme soubory cookie relace i trvalé soubory cookie pro účely uvedené níže:

  • Nezbytné/nezbytné sušenky

    Typ: Soubory cookie relace

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie jsou nezbytné k tomu, aby vám mohly poskytovat služby dostupné prostřednictvím webové stránky a aby vám umožnily používat některé její funkce. Pomáhají při ověřování uživatelů a zabraňují podvodnému používání uživatelských účtů. Bez těchto souborů cookie nelze poskytovat služby, o které jste požádali, a tyto soubory cookie používáme pouze k tomu, abychom vám tyto služby poskytli.

  • Politika pro soubory cookies/oznámení o přijetí souborů

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie identifikují, zda uživatelé přijali používání souborů cookie na webových stránkách.

  • Funkcionalita cookies

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie nám umožňují zapamatovat si volby, které provedete při používání webové stránky, jako je zapamatování si přihlašovacích údajů nebo jazykových preferencí. Účelem těchto souborů cookie je poskytnout vám osobnější zkušenost a vyhnout se tomu, abyste museli znovu zadávat své preference pokaždé, když použijete webové stránky.

Další informace o souborech cookie, které používáme, a vašich možnostech týkajících se souborů cookie naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie nebo v části o souborech cookie v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Použití vašich osobních údajů

Společnost může používat osobní údaje pro následující účely:

  • Poskytovat a udržovat naše služby , Včetně sledování používání našich Služba.

  • Pro správu vašeho účtu: Chcete-li spravovat svou registraci jako uživatele služby. Osobní údaje, které poskytnete, vám mohou poskytnout přístup k různým funkcím Služby, které máte jako registrovaný uživatel k dispozici.

  • Pro plnění smlouvy: Vývoj, dodržování a Závazek kupní smlouvy o produktech, předmětech nebo službách, které jste zakoupili nebo Jakoukoliv jinou smlouvu s námi prostřednictvím služby.

  • Kontaktujte vás: Kontaktujte vás e-mailem, telefonem, sms nebo jiným Rovnocenné formy elektronické komunikace, jako je push mobilní aplikace Oznámení o aktualizacích nebo informačních komunikacích týkajících se funkcí, Produkty nebo smluvní služby, včetně aktualizací bezpečnosti, je-li to nezbytné nebo přiměřené. Pro jejich realizaci.

  • Abych vám poskytl S novinkami, speciálními nabídkami a obecnými informacemi o ostatních Zboží, služby a akce, které nabízíme, které jsou podobné těm, které již máte. Zakoupené nebo dotazované, pokud jste se rozhodli, že takové informace neobdržíte.

  • Chcete-li spravovat vaše žádosti: Aby se zúčastnil a spravoval vaše žádosti.

  • Pro obchodní převody: Your information can use to evaluate or conduct a Fúze, odprodej, restrukturalizace, reorganizace, rozpuštění nebo jiný prodej nebo převod Některé nebo všechny z našich aktiv, ať už jako probíhající obavy nebo jako součást konkurzu, likvidace, Nebo podobným postupem, v němž jsou mezi osobními údaji, které máme o našich uživatelích služeb. Převedená aktiva.

  • Pro jiné účely : Your information may be used for other purposes, such as Analýza dat, identifikace trendů využití, stanovení účinnosti naší propagace Kampaně a vyhodnotit a zlepšit naše služby, produkty, služby, marketing a vaše Zkušenosti.

Vaše osobní údaje můžeme sdílet v následujících situacích:

  • S poskytovateli služeb: Můžeme sdílet vaše osobní údaje se službou Poskytovatelé, kteří sledují a analyzují používání našich služeb, kontaktují vás.
  • Pro obchodní převody: Your personal information can share or transfer in Spojení s nebo během jednání o jakékoli fúzi, prodeji aktiv společnosti, financování nebo Nabytí celé nebo části naší činnosti jiné společnosti.
  • S pobočkami: Your information may be shared with our affiliates, in which Case we will require those affiliates to honor this privacy policy. Přidružené společnosti zahrnují naši mateřskou společnost a jakékoli další dceřiné společnosti, partnery ve společném podniku nebo jiné společnosti, které kontrolujeme nebo které jsou pod společnou kontrolou s námi.
  • S obchodními partnery: Your information can share with our business Partneři vám nabízejí určité produkty, služby nebo propagace.
  • S ostatními uživateli: Při sdílení osobních údajů nebo při jiném interakci Veřejné prostory s ostatními uživateli mohou být tyto informace prohlíženy všemi uživateli a mohou být Veřejně distribuovaný venku.
  • S vaším souhlasem : We may disclose your personal information for any other Účel s vaším souhlasem.

Uchovávání vašich osobních údajů

Společnost bude uchovávat Vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytně nutnou pro účely stanovené v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat v rozsahu nezbytném pro splnění našich zákonných povinností (například pokud jsme povinni uchovávat vaše údaje v souladu s platnými zákony), řešení sporů a vymáhání našich právních dohod a zásad.

Společnost bude také uchovávat údaje o použití pro účely interní analýzy. Údaje o používání jsou obecně uchovávány po kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tyto údaje používány k posílení zabezpečení nebo ke zlepšení funkčnosti naší služby, nebo jsme ze zákona povinni uchovávat tyto údaje po delší dobu.

Přenos vašich osobních údajů

Vaše údaje, včetně Osobních údajů, jsou zpracovávány v provozovnách Společnosti a na dalších místech, kde se nacházejí strany zúčastněné na zpracování. Znamená to, že tyto informace mohou být přeneseny – a udržovány na – počítačích umístěných mimo váš stát, provincii, zemi nebo jinou vládní jurisdikci, kde se zákony na ochranu dat mohou lišit od zákonů vaší jurisdikce.

Váš souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů následovaný vaším odesláním takových informací představuje váš souhlas s tímto převodem.

Společnost učiní veškerá přiměřeně nezbytná opatření, aby zajistila, že s vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a v souladu s těmito Zásadami ochrany osobních údajů a že nedojde k žádnému přenosu vašich osobních údajů do organizace nebo země, pokud nebudou zavedeny odpovídající kontroly včetně zabezpečení Vaše údaje a další osobní údaje.

Zveřejnění vašich osobních údajů

Obchodní transakce

Pokud je Společnost zapojena do fúze, akvizice nebo prodeje aktiv, mohou být vaše osobní údaje přeneseny. Než budou vaše osobní údaje přeneseny a budou podléhat jiným Zásadám ochrany osobních údajů, upozorníme vás.

Vymáhání práva

Za určitých okolností může být Společnost povinna zveřejnit Vaše osobní údaje, pokud to vyžaduje zákon nebo v reakci na platné žádosti orgánů veřejné moci (např. soud nebo vládní agentura).

Další zákonné požadavky

Společnost může zpřístupnit Vaše osobní údaje v dobré víře, že taková akce je nezbytná k:

  • Dodržujte zákonnou povinnost
  • Chránit a bránit práva nebo majetek Společnosti
  • Předcházet nebo vyšetřovat možné protiprávní jednání v souvislosti se Službou
  • Chraňte osobní bezpečnost Uživatelů Služby nebo veřejnosti
  • Chraňte se před právní odpovědností

Zabezpečení Vašich osobních údajů

Zabezpečení vašich osobních údajů je pro nás důležité, ale pamatujte, že žádný způsob přenosu přes internet nebo způsob elektronického ukládání není 100% bezpečný. I když se snažíme používat komerčně přijatelné prostředky k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jejich absolutní bezpečnost.

Soukromí dětí

Naše služba neoslovuje nikoho mladšího 13 let. Vědomě neshromažďujeme osobní údaje od nikoho mladšího 13 let. Pokud jste rodič nebo opatrovník a víte, že nám Vaše dítě poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás prosím. Pokud zjistíme, že jsme shromáždili osobní údaje od kohokoli mladšího 13 let bez ověření souhlasu rodičů, podnikneme kroky k odstranění těchto informací z našich serverů.

Pokud se musíme spoléhat na souhlas jako právní základ pro zpracování vašich údajů a vaše země vyžaduje souhlas rodiče, můžeme před shromažďováním a používáním těchto informací vyžadovat souhlas vašeho rodiče.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše služba může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které neprovozujeme. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, budete přesměrováni na stránky této třetí strany. Důrazně vám doporučujeme, abyste si prostudovali Zásady ochrany osobních údajů každé stránky, kterou navštívíte.

Nemáme žádnou kontrolu a nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah, zásady ochrany osobních údajů nebo postupy jakýchkoli stránek nebo služeb třetích stran.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Naše zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. O jakýchkoli změnách vás budeme informovat zveřejněním nových Zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Dáme vám vědět e-mailem a/nebo nápadným oznámením o naší službě, než změna nabude účinnosti, a aktualizujeme datum „Poslední aktualizace“ v horní části těchto Zásad ochrany osobních údajů.

Doporučujeme vám pravidelně kontrolovat tyto Zásady ochrany osobních údajů kvůli případným změnám. Změny těchto Zásad ochrany osobních údajů jsou účinné, když jsou zveřejněny na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy týkající se těchto Zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat:

  • E-mailem: Contact@timeonarm.com

  • Při návštěvě této stránky na našich webových stránkách: https://timeonarm.com

  • Telefonním číslem: +359898637656