Політика конфіденційності CCPA

Політика конфіденційності

Наша Політика конфіденційності востаннє оновлювалася 30 листопада 2023 року.

Ця Політика конфіденційності описує нашу політику та процедури щодо збору, використання та розкриття вашої інформації, коли ви користуєтеся Сервісом, а також розповідає про ваші права на конфіденційність і те, як закон захищає вас.

Ми використовуємо Ваші персональні дані для надання та покращення Сервісу. Користуючись Сервісом, ви погоджуєтеся на збір і використання інформації відповідно до цієї Політики конфіденційності. Ця Політика конфіденційності була створена шаблоном Політики конфіденційності TermsFeed CCPA.

Тлумачення та визначення

Інтерпретації

Слова, початкова літера яких написана з великої літери, мають значення, визначені за таких умов. Наведені нижче визначення мають однакове значення незалежно від того, чи вказано вони в однині чи множині.

Визначення

Для цілей цієї Політики конфіденційності:

  • «Обліковий запис» означає унікальний обліковий запис, створений для доступу до нашого Сервісу або частин нашого Сервісу.

  • «Бізнес» для цілей CCPA (Закон штату Каліфорнія про конфіденційність споживачів) означає Компанію як юридичну особу, яка збирає персональні дані Споживачів і визначає цілі та засоби обробки персональних даних Споживачів, або від імені якої збирається така інформація, і яка самостійно або спільно з іншими особами визначає цілі та засоби обробки персональних даних споживачів, яка веде бізнес у штаті Каліфорнія.

  • «Компанія» (іменована як «Компанія», «Ми», «Нас» або «Наш» у цій Угоді) відноситься до TimeOnArm

  • Під «країною» мається на увазі Болгарія.

  • «Споживач» для цілей CCPA (Закон Каліфорнії про конфіденційність споживачів) означає фізичну особу, яка є резидентом Каліфорнії. Резидент, як визначено в законі, включає (1) кожну особу, яка перебуває в США з іншою метою, ніж тимчасова або тимчасова, і (2) кожну особу, яка проживає в США та перебуває за межами США на тимчасовий або тимчасовий термін. перехідне призначення.

  • «Файли cookie» – це невеликі файли, які розміщуються веб-сайтом на Вашому комп'ютері, мобільному пристрої або будь-якому іншому пристрої, що містять детальну інформацію про Вашу історію переглядів на цьому веб-сайті.

  • «Контролер даних», для цілей GDPR (Загального регламенту про захист даних), відноситься до Компанії як до юридичної особи, яка самостійно або спільно з іншими особами визначає цілі та засоби обробки Персональних даних.

  • «Пристрій» означає будь-який пристрій, який може отримати доступ до Сервісу, наприклад комп'ютер, мобільний телефон або цифровий планшет.

  • «Не відстежувати» (DNT) – це концепція, яку просувають регулюючі органи США, зокрема Федеральна торгова комісія США (FTC), для інтернет-індустрії з метою розробки та впровадження механізму, що дозволяє користувачам Інтернету контролювати відстеження своєї онлайн-активності на веб-сайтах.

  • «Персональні дані» – це будь-яка інформація, яка стосується ідентифікованої особи або особи, яку можна ідентифікувати.

    Для цілей CCPA персональні дані означають будь-яку інформацію, яка ідентифікує, стосується, описує або може бути пов’язана з вами або може бути обґрунтовано пов’язана, прямо чи опосередковано, з вами.

  • «Продаж» для цілей CCPA (Закон штату Каліфорнія про конфіденційність споживачів) означає продаж, оренду, випуск, розголошення, поширення, надання, передачу або інше повідомлення усно, письмово або електронними чи іншими засобами особистої інформації Споживача іншій компанії або третій стороні за грошову або іншу цінну винагороду.

  • «Сервіс» відноситься до Веб-сайту.

  • «Постачальник послуг» означає будь-яку фізичну або юридичну особу, яка обробляє дані від імені Компанії. Це стосується сторонніх компаній або осіб, найнятих Компанією для сприяння Сервісу, надання Сервісу від імені Компанії, надання пов’язаних із Сервісом послуг або допомоги Компанії в аналізі використання Сервісу.

  • «Дані про використання» означають дані, зібрані автоматично, або згенеровані під час використання Сервісу, або з самої інфраструктури Сервісу (наприклад, тривалість відвідування сторінки).

  • "Веб-сайт" відноситься до TimeOnArm , доступний за адресою https://timeonarm.com

  • «Ви» означає фізичну особу, яка отримує доступ до Сервісу або використовує його, або компанію, або іншу юридичну особу, від імені якої така особа отримує доступ до Сервісу або використовує його, залежно від обставин.

Збір та використання ваших персональних даних

Типи даних, що збираються

Персональні дані

Під час використання нашого Сервісу ми можемо попросити вас надати нам певну особисту інформацію, яка може бути використана для зв’язку з вами або ідентифікації. Особиста інформація може включати, але не обмежуватися:

  • Адреса електронної пошти

  • Ім'я та прізвище

  • Телефонний номер

  • Адреса, штат, провінція, поштовий індекс, місто

  • Дані про використання

Дані про використання

Дані про використання збираються автоматично під час використання Сервісу.

Дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса Інтернет-протоколу вашого пристрою (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки нашого Сервісу, які ви відвідуєте, час і дата вашого відвідування, час, проведений на цих сторінках, унікальний пристрій ідентифікатори та інші діагностичні дані.

Коли ви отримуєте доступ до Служби за допомогою мобільного пристрою або через нього, ми можемо автоматично збирати певну інформацію, включаючи, але не обмежуючись, тип мобільного пристрою, який ви використовуєте, унікальний ідентифікатор вашого мобільного пристрою, IP-адресу вашого мобільного пристрою, ваш мобільний операційна система, тип мобільного Інтернет-браузера, який ви використовуєте, унікальні ідентифікатори пристрою та інші діагностичні дані.

Ми також можемо збирати інформацію, яку Ваш браузер надсилає щоразу, коли Ви відвідуєте наш Сервіс або коли Ви отримуєте доступ до Сервісу за допомогою мобільного пристрою.

Технології відстеження та файли cookie

Ми використовуємо файли cookie та подібні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність на нашому Сервісі та зберігати певну інформацію. Використовувані технології відстеження – це маяки, теги та сценарії для збору та відстеження інформації, а також для покращення та аналізу нашого Сервісу. Технології, які ми використовуємо, можуть включати:

  • Файли cookie або файли cookie браузера. Файл cookie — це невеликий файл, який розміщується на вашому пристрої. Ви можете наказати своєму браузеру відхиляти всі файли cookie або вказувати, коли файли cookie надсилаються. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, ви не зможете використовувати деякі частини нашого Сервісу. Якщо ви не налаштували параметри свого браузера так, щоб він відмовлявся від файлів cookie, наш Сервіс може використовувати файли cookie.
  • Веб-маяки. Певні розділи нашого Сервісу та наші електронні листи можуть містити невеликі електронні файли, відомі як веб-маяки (також відомі як чіткі gif-файли, піксельні теги та однопіксельні gif-файли), які дозволяють Компанії, наприклад, підраховувати користувачів, які відвідали ці сторінки. або відкритого електронного листа та іншої пов’язаної статистики веб-сайту (наприклад, запису популярності певного розділу та перевірки цілісності системи та сервера).

Файли cookie можуть бути «постійними» або «сеансовими». Постійні файли cookie залишаються на вашому персональному комп’ютері або мобільному пристрої, коли ви перебуваєте в автономному режимі, а сеансові файли cookie видаляються, щойно ви закриваєте свій веб-браузер.

Ми використовуємо як сеансові, так і постійні файли cookie для цілей, викладених нижче:

  • Обов'язкові / обов'язкові файли cookie

    Тип: файли cookie сеансу

    Підпорядковується: Ус

    Призначення: ці файли cookie необхідні для надання вам послуг, доступних через веб-сайт, і для того, щоб ви могли використовувати деякі його функції. Вони допомагають автентифікувати користувачів і запобігати шахрайському використанню облікових записів користувачів. Без цих файлів cookie послуги, про які ви запитували, не можуть бути надані, і ми використовуємо ці файли cookie лише для надання вам цих послуг.

  • Політика використання файлів cookie / Повідомлення про прийняття файлів cookie

    Тип: постійні файли cookie

    Підпорядковується: Ус

    Призначення: ці файли cookie визначають, чи погодилися користувачі на використання файлів cookie на веб-сайті.

  • Функціональні файли cookie

    Тип: постійні файли cookie

    Підпорядковується: Ус

    Призначення: ці файли cookie дозволяють нам запам’ятовувати вибір, який ви робите під час користування веб-сайтом, наприклад запам’ятовувати дані для входу чи налаштування мови. Метою цих файлів cookie є надання Вам більш особистого досвіду та уникнення необхідності повторно вводити свої налаштування щоразу, коли Ви користуєтеся Веб-сайтом.

  • Файли cookie для відстеження та продуктивності

    Тип: постійні файли cookie

    Адмініструється: Третіми сторонами

    Призначення: Ці файли cookie використовуються для відстеження інформації про трафік на веб-сайті та про те, як користувачі використовують веб-сайт. Інформація, зібрана за допомогою цих файлів cookie, може прямо чи опосередковано ідентифікувати вас як окремого відвідувача. Це пояснюється тим, що зібрана інформація зазвичай пов’язана з псевдонімним ідентифікатором, пов’язаним із пристроєм, який ви використовуєте для доступу до веб-сайту. Ми також можемо використовувати ці файли cookie для тестування нових сторінок, функцій або нових функцій Веб-сайту, щоб побачити, як на них реагують наші користувачі.

Для отримання додаткової інформації про файли cookie, які ми використовуємо, і про ваш вибір щодо файлів cookie, відвідайте нашу Політику щодо файлів cookie або розділ щодо файлів cookie нашої Політики конфіденційності.

Використання ваших персональних даних

Компанія може використовувати Персональні дані для таких цілей:

  • Для надання та підтримки нашого Сервісу, у тому числі для моніторингу використання нашого Сервісу.

  • Для управління Вашим обліковим записом: для управління Вашою реєстрацією в якості користувача Сервісу. Персональні дані, які ви надаєте, можуть надати вам доступ до різних функцій Сервісу, які доступні вам як зареєстрованому користувачеві.

  • Для виконання договору: розробка, дотримання та виконання договору купівлі-продажу продуктів, товарів або послуг, які Ви придбали, або будь-якого іншого договору з Нами через Сервіс.

  • Для зв'язку з Вами: Для зв'язку з Вами електронною поштою, телефонними дзвінками, SMS або іншими еквівалентними формами електронного зв'язку, такими як push-сповіщення мобільного додатка про оновлення або інформаційні повідомлення, пов'язані з функціональними можливостями, продуктами або послугами за контрактом, включаючи оновлення безпеки, коли це необхідно або доцільно для їх впровадження.

  • Для надання Вам новин, спеціальних пропозицій та загальної інформації про інші товари, послуги та події, які ми пропонуємо, подібні до тих, які Ви вже придбали або про які цікавилися, якщо Ви не відмовилися від отримання такої інформації.

  • Для управління Вашими запитами: Для відвідування та управління Вашими запитами до Нас.

  • Для бізнес-трансферу: Ми можемо використовувати Вашу інформацію для оцінки або проведення злиття, відчуження, реструктуризації, реорганізації, розпуску або іншого продажу або передачі деяких або всіх Наших активів, будь то в якості безперервного підприємства або в рамках процедури банкрутства, ліквідації або подібного провадження, в якому Персональні дані, що зберігаються Нами про користувачів нашого Сервісу, є серед переданих активів.

  • Для інших цілей: Ми можемо використовувати Вашу інформацію для інших цілей, таких як аналіз даних, визначення тенденцій використання, визначення ефективності наших рекламних кампаній, а також для оцінки та покращення нашого Сервісу, продуктів, послуг, маркетингу та Вашого досвіду.

Ми можемо надати Вашу особисту інформацію в таких ситуаціях:

  • Постачальникам послуг: Ми можемо ділитися вашою особистою інформацією з Постачальниками послуг для моніторингу та аналізу використання нашого Сервісу, для обробки платежів, для зв'язку з Вами.
  • Для бізнес-трансферів: Ми можемо ділитися або передавати Вашу особисту інформацію у зв'язку з будь-яким злиттям, продажем активів Компанії, фінансуванням або придбанням всього або частини Нашого бізнесу іншій компанії або під час переговорів про це.
  • Афілійованим особам: Ми можемо ділитися вашою інформацією з нашими афілійованими особами, і в цьому випадку ми вимагатимемо, щоб ці афілійовані особи дотримувалися цієї Політики конфіденційності. До афілійованих осіб належать наша материнська компанія та будь-які інші дочірні компанії, партнери по спільним підприємствам або інші компанії, які ми контролюємо або які перебувають під спільним контролем з нами.
  • Діловим партнерам: Ми можемо ділитися Вашою інформацією з нашими діловими партнерами, щоб запропонувати Вам певні продукти, послуги або акції.
  • З іншими користувачами: коли Ви ділитеся особистою інформацією або іншим чином взаємодієте в загальнодоступних місцях з іншими користувачами, така інформація може бути переглянута всіма користувачами і може бути публічно поширена за межами Інтернету.
  • З Вашої згоди: Ми можемо розкривати Вашу особисту інформацію для будь-яких інших цілей з Вашої згоди.

Зберігання ваших персональних даних

Компанія зберігатиме ваші персональні дані лише до тих пір, поки це необхідно для цілей, викладених у цій Політиці конфіденційності. Ми зберігатимемо та використовуватимемо ваші персональні дані в обсязі, необхідному для дотримання наших юридичних зобов’язань (наприклад, якщо від нас вимагається зберігати ваші дані для дотримання чинного законодавства), вирішення суперечок і забезпечення виконання наших юридичних угод і політик.

Компанія також зберігатиме Дані про використання для цілей внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом коротшого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки чи покращення функціональності нашого Сервісу, або якщо ми юридично зобов’язані зберігати ці дані протягом довшого періоду часу.

Передача ваших персональних даних

Ваша інформація, включно з Персональними даними, обробляється в робочих офісах Компанії та в будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, залучені до обробки. Це означає, що ця інформація може передаватись на комп’ютери, розташовані за межами Вашого штату, провінції, країни чи іншої урядової юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів Вашої юрисдикції.

Ваша згода з цією Політикою конфіденційності з подальшим наданням такої інформації означає вашу згоду на таку передачу.

Компанія вживатиме всіх розумно необхідних заходів для забезпечення безпечного поводження з вашими даними відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача ваших особистих даних організації чи країні не здійснюватиметься, якщо не буде встановлено адекватних засобів контролю, включаючи безпеку Ваші дані та інша особиста інформація.

Розкриття ваших персональних даних

Господарські операції

Якщо Компанія бере участь у злитті, поглинанні або продажу активів, Ваші персональні дані можуть бути передані. Ми надішлемо сповіщення до того, як ваші персональні дані будуть передані та підпадають під дію іншої Політики конфіденційності.

Правоохоронних

За певних обставин Компанія може бути зобов’язана розкрити Ваші персональні дані, якщо цього вимагає закон або у відповідь на дійсні запити державних органів (наприклад, суду чи державної установи).

Інші законодавчі вимоги

Компанія може розкрити Ваші персональні дані, добросовісно вважаючи, що така дія необхідна для:

  • Виконуйте юридичне зобов’язання
  • Захищати та захищати права чи власність Компанії
  • Запобігання або розслідування можливих протиправних дій у зв’язку з Сервісом
  • Захист особистої безпеки Користувачів Сервісу або громадськості
  • Захист від юридичної відповідальності

Безпека ваших персональних даних

Безпека ваших особистих даних важлива для нас, але пам’ятайте, що жоден метод передачі через Інтернет або метод електронного зберігання не є на 100% безпечним. Незважаючи на те, що ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати їх абсолютну безпеку.

Детальна інформація про обробку ваших персональних даних

Постачальники послуг, яких ми використовуємо, можуть мати доступ до ваших персональних даних. Ці сторонні постачальники збирають, зберігають, використовують, обробляють і передають інформацію про вашу діяльність на нашому Сервісі відповідно до своєї Політики конфіденційності.

Аналітика

Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг для моніторингу та аналізу використання нашої служби.

Маркетинг електронною поштою

Ми можемо використовувати Ваші Персональні дані, щоб зв'язуватися з Вами з інформаційними бюлетенями, маркетинговими або рекламними матеріалами та іншою інформацією, яка може Вас зацікавити. Ви можете відмовитися від отримання будь-якого або всіх цих повідомлень від нас, перейшовши за посиланням на скасування підписки або інструкціями, наданими в будь-якому електронному листі, який ми надсилаємо, або зв'язавшись з нами.

Конфіденційність CCPA

Цей розділ повідомлення про конфіденційність для жителів Каліфорнії доповнює інформацію, що міститься в нашій Політиці конфіденційності, і застосовується виключно до всіх відвідувачів, користувачів та інших осіб, які проживають у штаті Каліфорнія.

Категорії особистої інформації, що збирається

Ми збираємо інформацію, яка ідентифікує, стосується, описує, посилається на певного Споживача чи Пристрій або може бути обґрунтовано пов’язана прямо чи опосередковано з ним. Нижче наведено список категорій особистої інформації, яку ми можемо збирати або яку могли отримати від жителів Каліфорнії протягом останніх дванадцяти (12) місяців.

Зверніть увагу, що категорії та приклади, наведені в списку нижче, визначені в CCPA. Це не означає, що всі приклади цієї категорії особистої інформації були фактично зібрані нами, але відображає наше сумлінне переконання, наскільки нам відомо, що деяка з цієї інформації з відповідної категорії могла бути і могла бути зібрана. Наприклад, певні категорії особистої інформації збиратимуться, лише якщо ви надасте таку особисту інформацію безпосередньо нам.

  • Категорія А: Ідентифікатори.

    Приклади: справжнє ім’я, псевдонім, поштова адреса, унікальний персональний ідентифікатор, онлайн-ідентифікатор, адреса Інтернет-протоколу, адреса електронної пошти, ім’я облікового запису, номер водійського посвідчення, номер паспорта чи інші подібні ідентифікатори.

    Зібрано: Так.

  • Категорія B: категорії особистої інформації, перелічені в Законі про записи клієнтів у Каліфорнії (Cal. Цив. Кодекс § 1798.80 (e)).

    Приклади: ім’я, підпис, номер соціального страхування, фізичні характеристики або опис, адреса, номер телефону, номер паспорта, номер водійського посвідчення або державного посвідчення особи, номер страхового полісу, освіта, робота, історія роботи, номер банківського рахунку, номер кредитної картки , номер дебетової картки або будь-яку іншу фінансову інформацію, медичну інформацію чи інформацію про медичне страхування. Деяка особиста інформація, включена в цю категорію, може збігатися з іншими категоріями.

    Зібрано: Так.

  • Категорія C: захищені класифікаційні характеристики відповідно до законодавства Каліфорнії або федерального законодавства.

    Приклади: вік (40 років або старше), раса, колір шкіри, походження, національність, громадянство, релігія чи віросповідання, сімейний стан, стан здоров’я, фізичні чи розумові вади, стать (включаючи стать, гендерну ідентичність, гендерне самовираження, вагітність або пологи) та відповідні медичні умови), сексуальна орієнтація, статус ветерана чи військового, генетична інформація (включаючи сімейну генетичну інформацію).

    Зібрано: Ні.

  • Категорія D: Комерційна інформація.

    Приклади: записи та історія придбаних або розглянутих продуктів або послуг.

    Зібрано: Так.

  • Категорія E: Біометрична інформація.

    Приклади: генетичні, фізіологічні, поведінкові та біологічні характеристики або шаблони діяльності, які використовуються для отримання шаблону чи іншого ідентифікатора або ідентифікаційної інформації, як-от відбитки пальців, обличчя та голосу, сканування райдужної оболонки або сітківки ока, натискання клавіш, хода чи інші фізичні моделі , а також дані про сон, здоров’я чи фізичні вправи.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія F: Інтернет або інша подібна мережева активність.

    Приклади: взаємодія з нашим Сервісом або реклама.

    Зібрано: Так.

  • Категорія G: Дані геолокації.

    Приклади: приблизне фізичне місцезнаходження.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія Н: Сенсорні дані.

    Приклади: аудіо-, електронна, візуальна, теплова, нюхова або подібна інформація.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія I: Професійна інформація або інформація, пов'язана з працевлаштуванням.

    Приклади: поточна чи минула історія роботи чи оцінки ефективності.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія J: Недержавна інформація про освіту (відповідно до Закону про права сім'ї на освіту та недоторканність приватного життя (20 U.S.C. § 1232g, 34 Зводу федеральних нормативних актів, частина 99)).

    Приклади: записи про освіту, безпосередньо пов’язані зі студентом, які зберігаються освітнім закладом або стороною, яка діє від його імені, наприклад оцінки, виписки, списки класів, розклади студентів, ідентифікаційні коди студентів, фінансова інформація студента або дисциплінарні записи студентів.

    Зібрано: Ні.

  • Категорія K: висновки, зроблені на основі іншої особистої інформації.

    Приклади: Профіль, що відображає вподобання людини, характеристики, психологічні тенденції, схильності, поведінку, ставлення, інтелект, здібності та схильності.

    Зібрано: Ні.

Відповідно до CCPA особиста інформація не включає:

  • Загальнодоступна інформація з державних архівів
  • Деідентифікована або зведена інформація про споживача
  • Інформація, на яку не поширюється дія CCPA, як-от:
    • Інформація про стан здоров’я або медична інформація, на яку поширюється Закон про перенесення та підзвітність медичного страхування 1996 року (HIPAA) і Закон Каліфорнії про конфіденційність медичної інформації (CMIA), або дані клінічних випробувань
    • Особиста інформація, на яку поширюються закони про конфіденційність певних галузей, зокрема Закон про справедливу кредитну звітність (FRCA), Закон Грамма-Ліча-Блілі (GLBA) або Закон Каліфорнії про конфіденційність фінансової інформації (FIPA), а також Закон про захист конфіденційності водіїв 1994 року.

Джерела персональної інформації

Ми отримуємо перелічені вище категорії особистої інформації з таких категорій джерел:

  • Безпосередньо від Вас. Наприклад, з форм, які ви заповнюєте в нашому Сервісі, уподобань, які ви виражаєте чи надаєте через наш Сервіс, або з ваших покупок у нашому Сервісі.
  • Опосередковано від Вас. Наприклад, від спостереження за вашою діяльністю на нашому Сервісі.
  • Автоматично від Вас. Наприклад, за допомогою файлів cookie, які ми або наші Постачальники послуг встановлюємо на вашому пристрої, коли ви переміщуєтеся нашим Сервісом.
  • Від постачальників послуг. Наприклад, сторонні постачальники для моніторингу та аналізу використання нашого Сервісу, сторонні постачальники для обробки платежів або інші сторонні постачальники, яких ми використовуємо для надання вам Сервісу.

Використання особистої інформації в ділових або комерційних цілях

Ми можемо використовувати або розкривати особисту інформацію, яку ми збираємо, для «ділових цілей» або «комерційних цілей» (як визначено в CCPA), які можуть включати такі приклади:

  • Для роботи нашого Сервісу та надання Вам нашого Сервісу.
  • Для того, щоб надати Вам підтримку та відповісти на Ваші запити, включно з дослідженням і вирішенням Ваших проблем, а також контролювати та покращувати наш Сервіс.
  • Для виконання або задоволення причини, з якої ви надали інформацію. Наприклад, якщо ви надаєте свою контактну інформацію, щоб поставити запитання про наш Сервіс, ми використаємо цю особисту інформацію, щоб відповісти на ваш запит. Якщо ви надаєте свою особисту інформацію для придбання продукту чи послуги, ми використовуватимемо цю інформацію для обробки вашого платежу та полегшення доставки.
  • Для відповіді на запити правоохоронних органів і відповідно до чинного законодавства, ухвали суду чи державних постанов.
  • Як описано вам під час збору вашої особистої інформації або іншим чином, як зазначено в CCPA.
  • Для внутрішніх адміністративних та аудиторських цілей.
  • Для виявлення інцидентів безпеки та захисту від зловмисної, оманливої, шахрайської чи незаконної діяльності, у тому числі, за необхідності, для притягнення до відповідальності осіб, відповідальних за таку діяльність.

Зверніть увагу, що наведені вище приклади є ілюстративними і не мають на меті бути вичерпними. Щоб дізнатися більше про те, як ми використовуємо цю інформацію, зверніться до розділу «Використання ваших персональних даних».

Якщо ми вирішимо збирати додаткові категорії особистої інформації або використовувати зібрану нами особисту інформацію для істотно інших, непов’язаних або несумісних цілей, ми оновимо цю Політику конфіденційності.

Розголошення особистої інформації в ділових або комерційних цілях

Ми можемо використовувати або розкривати та, можливо, використовували чи розкривали протягом останніх дванадцяти (12) місяців такі категорії особистої інформації для ділових або комерційних цілей:

  • Категорія A: Ідентифікатори
  • Категорія B: категорії особистої інформації, перелічені в статуті California Customer Records (Cal. Цив. Кодекс § 1798.80(e))
  • Категорія D: Комерційна інформація
  • Категорія F: Інтернет або інша подібна мережева діяльність

Зверніть увагу, що перераховані вище категорії визначені в CCPA. Це не означає, що всі приклади цієї категорії особистої інформації були фактично розкриті, але відображає наше сумлінне переконання, наскільки нам відомо, що деяка з цієї інформації з відповідної категорії може бути і могла бути розкрита.

Коли ми розкриваємо особисту інформацію з діловою або комерційною метою, ми укладаємо договір, який описує ціль і вимагає від одержувача зберігати цю особисту інформацію в конфіденційності та не використовувати її з будь-якою метою, окрім виконання договору.

Продаж особистої інформації

Згідно з визначенням у CCPA, «продавати» та «продаж» означають продаж, оренду, передачу, розголошення, розповсюдження, надання, передачу чи інше повідомлення в усній, письмовій або електронний чи іншим способом особистої інформації споживача. бізнес третій стороні за цінну винагороду. Це означає, що ми могли отримати певну вигоду взамін за надання особистої інформації, але не обов’язково грошову вигоду.

Зверніть увагу, що категорії, перелічені нижче, визначені в CCPA. Це не означає, що всі приклади цієї категорії особистої інформації були фактично продані, але відображає наше сумлінне переконання, наскільки нам відомо, що деяка з цієї інформації з відповідної категорії може бути і може бути передана за цінність натомість.

Ми можемо продавати та могли продавати протягом останніх дванадцяти (12) місяців такі категорії особистої інформації:

  • Категорія A: Ідентифікатори
  • Категорія B: категорії особистої інформації, перелічені в статуті California Customer Records (Cal. Цив. Кодекс § 1798.80(e))
  • Категорія D: Комерційна інформація
  • Категорія F: Інтернет або інша подібна мережева діяльність

Обмін особистою інформацією

Ми можемо надавати Вашу особисту інформацію, визначену в наведених вище категоріях, таким категоріям третіх осіб:

  • Постачальники послуг
  • Платіжні процесори
  • Наші філії
  • Наші ділові партнери
  • Сторонні постачальники, яким ви або ваші агенти уповноважуєте нас розкривати вашу особисту інформацію у зв’язку з продуктами чи послугами, які ми вам надаємо

Продаж особистої інформації неповнолітніх віком до 16 років

Ми свідомо не збираємо особисту інформацію від неповнолітніх віком до 16 років через наш Сервіс, хоча певні сторонні веб-сайти, на які ми посилаємося, можуть це робити. Ці сторонні веб-сайти мають власні умови використання та політику конфіденційності, і ми заохочуємо батьків і законних опікунів контролювати використання Інтернету своїми дітьми та інструктувати своїх дітей ніколи не надавати інформацію на інших веб-сайтах без їхнього дозволу.

Ми не продаємо особисту інформацію Споживачів, яким, як нам відомо, менше 16 років, якщо Ми не отримаємо підтверджувальний дозвіл («право на згоду») від Споживача віком від 13 до 16 років або батько або опікун Споживача віком до 13 років. Споживачі, які погодилися на продаж особистої інформації, можуть будь-коли відмовитися від майбутніх продажів. Щоб скористатися правом відмови, Ви (або Ваш уповноважений представник) можете надіслати Нам запит, зв’язавшись з Нами.

Якщо у вас є підстави вважати, що дитина віком до 13 (або 16) років надала нам особисту інформацію, будь ласка, зв’яжіться з нами, надавши достатньо деталей, щоб ми могли видалити цю інформацію.

Ваші права відповідно до CCPA

CCPA надає жителям Каліфорнії певні права щодо їх особистої інформації. Якщо ви є резидентом Каліфорнії, ви маєте такі права:

  • Право на повідомлення. Ви маєте право отримувати повідомлення про те, які категорії Персональних даних збираються та для яких цілей вони використовуються.
  • Право на запит. Відповідно до CCPA, ви маєте право вимагати, щоб ми розкрили вам інформацію про наш збір, використання, продаж, розкриття для ділових цілей та обмін особистою інформацією. Коли ми отримаємо та підтвердимо ваш запит, ми розкриємо вам:
    • Категорії особистої інформації, яку ми зібрали про вас
    • Категорії джерел особистої інформації, яку ми зібрали про вас
    • Наші ділові або комерційні цілі для збору або продажу цієї особистої інформації
    • Категорії третіх сторін, з якими ми ділимося цією особистою інформацією
    • Конкретні частини особистої інформації, яку ми зібрали про вас
    • Якщо ми продали вашу особисту інформацію або розкрили вашу особисту інформацію з діловою метою, ми розкриємо вам:
      • Продані категорії особистої інформації
      • Розкрито категорії категорій особистої інформації
  • Право сказати «ні» продажу Персональних даних (відмова). Ви маєте право вказувати Нам не продавати Вашу особисту інформацію. Щоб подати запит на відмову, зв’яжіться з нами.
  • Право на видалення Персональних даних. Ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних за певними винятками. Щойно ми отримаємо та підтвердимо ваш запит, ми видалимо (і дамо нашим постачальникам послуг видалити) вашу особисту інформацію з наших записів, якщо не буде винятків. Ми можемо відхилити ваш запит на видалення, якщо збереження інформації необхідно для нас або наших постачальників послуг, щоб:
    • Завершити транзакцію, для якої ми зібрали особисту інформацію, надати товар або послугу, які ви запитували, вжити розумно очікуваних дій у контексті наших поточних ділових відносин з вами або іншим чином виконати наш договір з вами.
    • Виявляти інциденти безпеки, захищати від зловмисної, оманливої, шахрайської чи незаконної діяльності або переслідувати відповідальних за таку діяльність.
    • Налагоджуйте продукти, щоб виявити та виправити помилки, які погіршують існуючу призначену функціональність.
    • Здійснювати свободу слова, забезпечувати право іншого споживача на реалізацію свого права на свободу слова або використовувати інше право, передбачене законом.
    • Дотримуватися Каліфорнійського закону про конфіденційність електронних комунікацій (Cal. Кримінальний кодекс § 1546 та ін. наступний).
    • Брати участь у публічних або рецензованих наукових, історичних чи статистичних дослідженнях в суспільних інтересах, які дотримуються всіх інших застосовних законів про етику та конфіденційність, якщо видалення інформації може зробити неможливим або серйозно зашкодити результатам дослідження, якщо Ви попередньо надали інформовану згоду .
    • Дозволяйте виключно внутрішнє використання, яке розумно узгоджується з очікуваннями споживачів на основі ваших відносин з нами.
    • Виконуйте юридичне зобов’язання.
    • Здійснюйте інше внутрішнє та законне використання цієї інформації, сумісне з контекстом, у якому ви її надали.
  • Право не зазнавати дискримінації. Ви маєте право не піддаватися дискримінації у зв’язку з використанням будь-яких своїх прав споживача, зокрема:
    • Відмова в товарах або послугах для Вас
    • Встановлення різних цін або тарифів на товари чи послуги, включаючи використання знижок чи інших пільг або накладення штрафів
    • Надання вам товарів або послуг іншого рівня або якості
    • Припущення про те, що ви отримаєте іншу ціну чи тариф на товари чи послуги або інший рівень чи якість товарів чи послуг

Реалізація прав на захист даних CCPA

Щоб скористатися будь-якими своїми правами відповідно до CCPA, і якщо ви є резидентом Каліфорнії, ви можете зв’язатися з нами:

  • Відвідавши цю сторінку на нашому сайті: https://timeonarm.com
  • Надіславши нам електронного листа: contact@timeonarm.com

Лише ви або особа, зареєстрована в Державному секретарі Каліфорнії, яку ви уповноважуєте діяти від вашого імені, можете подати перевірений запит щодо вашої особистої інформації.

Ваш запит до нас має:

  • Надайте достатньо інформації, яка дозволить нам обґрунтовано підтвердити, що ви є особою, про яку ми зібрали особисту інформацію, або уповноваженим представником
  • Опишіть свій запит достатньо докладно, щоб ми могли правильно його зрозуміти, оцінити та відповісти на нього

Ми не можемо відповісти на ваш запит або надати вам необхідну інформацію, якщо ми не можемо:

  • Підтвердьте свою особу або повноваження, щоб зробити запит
  • І підтвердити, що особиста інформація стосується Вас

Ми розкриємо та надамо необхідну інформацію безкоштовно протягом 45 днів після отримання вашого запиту, який можна перевірити. Період часу для надання необхідної інформації може бути продовжений один раз на додаткові 45 днів, коли це обґрунтовано необхідно та з попереднім повідомленням.

Будь-яке розкриття інформації, яке ми надаємо, охоплюватиме лише 12-місячний період, що передує отриманню запиту, який можна перевірити.

Для запитів на перенесення даних ми виберемо формат для надання вашої особистої інформації, який є зручним для використання та повинен дозволяти вам безперешкодно передавати інформацію від однієї організації до іншої.

Не продавайте мою особисту інформацію

Ви маєте право відмовитися від продажу Вашої особистої інформації. Щойно ми отримаємо та підтвердимо від вас запит споживача, який можна перевірити, ми припинимо продаж вашої особистої інформації. Щоб скористатися своїм правом на відмову, зв’яжіться з нами.

Постачальники послуг, з якими ми співпрацюємо (наприклад, наші партнери з аналітики чи реклами), можуть використовувати в Сервісі технологію, яка продає особисту інформацію, як це визначено законом CCPA. Якщо ви бажаєте відмовитися від використання вашої особистої інформації для цілей реклами на основі інтересів і цих потенційних продажів, як визначено законом CCPA, ви можете зробити це, дотримуючись наведених нижче інструкцій.

Зверніть увагу, що будь-яка відмова залежить від браузера, який ви використовуєте. Вам може знадобитися вимкнути в кожному браузері, який Ви використовуєте.

Веб-сторінка

Ви можете відмовитися від отримання персоналізованої реклами нашими Постачальниками послуг, дотримуючись наших інструкцій, представлених у Сервісі:

Відмова розмістить на вашому комп’ютері файл cookie, унікальний для браузера, який ви використовуєте для відмови. Якщо ви змінюєте браузер або видаляєте файли cookie, збережені вашим браузером, вам потрібно буде знову відмовитися.

Мобільні пристрої

Ваш мобільний пристрій може надати вам можливість відмовитися від використання інформації про програми, які ви використовуєте, щоб показувати вам рекламу, націлену на ваші інтереси:

  • «Відмовитися від реклами на основі інтересів» або «Відмовитися від персоналізації реклами» на пристроях Android
  • «Обмежити відстеження реклами» на пристроях iOS

Ви також можете припинити збір інформації про місцезнаходження зі свого мобільного пристрою, змінивши параметри на своєму мобільному пристрої.

Конфіденційність інформації про дітей

Наш Сервіс не звертається до осіб віком до 13 років. Ми свідомо не збираємо особисту інформацію від будь-кого віком до 13 років. Якщо Ви є батьком або опікуном і знаєте, що Ваша дитина надала нам Персональні дані, зв’яжіться з нами. Якщо нам стає відомо, що ми збирали персональні дані від будь-кого віком до 13 років без підтвердження згоди батьків, ми вживаємо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів.

Якщо нам потрібно покладатися на згоду як правову основу для обробки вашої інформації, а ваша країна вимагає згоди батьків, ми можемо вимагати згоди ваших батьків, перш ніж збирати та використовувати цю інформацію.

Посилання на інші веб-сайти

Наш Сервіс може містити посилання на інші веб-сайти, якими ми не керуємо. Якщо ви клацнете посилання третьої сторони, вас буде спрямовано на сайт цієї третьої сторони. Ми настійно рекомендуємо Вам переглядати Політику конфіденційності кожного сайту, який Ви відвідуєте.

Ми не контролюємо та не несемо відповідальності за вміст, політику конфіденційності чи практику будь-яких сторонніх сайтів чи служб.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

Час від часу ми можемо оновлювати нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо Вас про будь-які зміни, опублікувавши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомимо вас електронною поштою та/або розмістимо помітне повідомлення на Нашій службі до того, як зміни набудуть чинності, і оновимо дату «Останнє оновлення» у верхній частині цієї Політики конфіденційності.

Рекомендуємо періодично переглядати цю Політику конфіденційності на предмет будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності, коли вони опубліковані на цій сторінці.

Зв'яжіться з нами

Якщо у вас виникли запитання щодо цієї Політики конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами:

  • Відвідавши цю сторінку на нашому сайті: https://timeonarm.com
  • Надіславши нам електронного листа: contact@timeonarm.com